Ljust och modernt med alla bekvämligheter. Välkommen hem!

Väldisponerade planlösningar där du rör dig naturligt mellan rummen. Sociala ytor för både matlagning och umgänge. Brf Stadsgränden ger dig alla förutsättningar att trivas.

 

Ett inbjudande boende som gjort för middagar och mys.

 
 
 

Trivsel på alla plan

I Brf Stadsgränden kan du välja mellan 1 till 4 rum och kök mellan 34 till 108 kvm. Genomtänkta planlösningar gör ytorna effektiva och rummen lätta att möblera, använda och trivas i. Med hela 2.60 i takhöjd maximeras upplevelsen av rymd i kombination med vita väggar och generösa fönster. Dessutom skapar den rena känslan en fin fond där din personliga stil kan lysa.

 

Oasen på hemmaplan

Den rymliga takhöjden och öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök möjliggör både mingel och mys med nära och kära. De flesta balkongerna ligger i soligt sydvästläge vilket gör att att du kan avnjuta sköna middagar i kvällssol. Takterrasserna bjuder på härliga ytor och vyer i olika väderstreck. Dessutom har du tillgång till kvarterets innergård med mjuka gröna ytor och gräsmattor. Här kan du umgås med vänner och grannar – eller bara ta det lugnt med en god bok eller kaffekopp.

En smakfull miljö

Köket är genomtänkt med ordentliga arbetsytor där du kan svänga ihop allt från en lyxig frukost till en härlig söndagsmiddag. För att krydda med extra rymd är inredningen ljus med några utvalda accenter. Allt för att skapa en smakfull miljö som gör det kul att laga mat.

Ordning och reda

Hallen är välkomnande och försedd med smart förvaring. Varje bostad har dessutom förråd i källarplan, så du lätt kommer åt allt det där du inte använder varje dag samtidigt som du har koll på dina saker. I källarplan hittar du dessutom en väl tilltagen cykelparkering samt en verkstad där du kan utföra enklare underhåll av din cykel. Det finns också möjlighet att låna en praktisk lådcykel.

Ren njutning

Kakel, porslin och kommod går i vitt i det stilrena badrummet. Spotlights i taket och ordentlig belysning underlättar både rakning och make-up. Här finns dessutom egen tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin så att du kan tvätta precis när det passar dig.