Drömbostaden

Välbyggt redan från början, med stor kärlek till detaljerna, vilsamma kulörer och material som alltid känns rätt. Brf Stadsgränden är kvalitet från golv till tak. Vardagslyx, med andra ord.

 

Ett inbjudande boende som gjort för middagar och mys.

 
 
 

Välkommen in

Så fort du kliver in genom ytterdörren möts du av en välplanerad och inbjudande hall där du lätt trollar undan jackor och skor. Redan i hallen får du genomblick och ser hur bostaden öppnar upp sig. Ett logiskt flöde skapar naturliga sammanhang mellan rummen. De flesta av bostäderna är genomgående, så du får två väderstreck att vila blicken på. Stora välplacerade fönster gör också att ditt hem både badar i dagsljus och är en fröjd att möblera. Den sköna känslan av luft, rymd och volym finns även när kvadratmetrarna är färre.

Perfekta fonden för personlighet

Den interiöra paletten är genomgående ljus med vita väggar, vitpigmenterat ekgolv i alla rum utom badrum samt fönsterbänkar i natursten. Kulörvalen låter dig ta ut svängarna med möbler, mattor, konst, växter och andra inredningsdetaljer ton-i-ton eller som färgklickar. I Brf Stadsgränden kan du dessutom göra bostaden ännu mer till just ditt hem genom en rad olika tillval.

Välkommen ut

Väljer du en bostad med balkong eller takterrass får du förstås ännu mer yta till ditt hem. Samtliga utesittarmöjligheter är generösa till sin natur, men fyran på femte våningen ståtar med en kungsterrass på hela 32 kvadratmeter som löper runt hörnet. Inte så dumt när du vill lapa sol en stund och sedan ta en paus i skuggan utan att behöva gå in, eller hur? Kanske blir det till och med läge för en kopp te ute även under vintern?

Sov sött

Sovrummen är placerade för att du lätt ska kunna komma till ro och vakna med ett leende. I de flesta sovrum har du garderober, ibland till och med lite lyxigare skjutdörrsgarderober. I vissa av bostäderna finns det även klädkammare som ger dig ytterligare plats för kläder, skor och accessoarer. Alternativt kan du använda det som extra förvaring för precis vad som helst. Kanske har du utrymmeskrävande hobbyutrustning?

Vardagslyx

Hög kvalitet och genomtänkta funktioner sätter guldkant på livet även i rummet där du är minst i. Brf Stadsgrändens badrum – och i de fall det även finns gäst-wc – är rymliga och fräscha. Kakel och klinker går i vitt och grått, och spotlights i taket samt detaljer som snygg handdukstork, duschvägg och kommod förhöjer intrycket. Naturligtvis slipper du boka tvättider. Tvättmaskin, torktumlare eller kombimaskin finns i badrummet.

Rent hus

Det går inte att få för mycket förvaring. Förrådet i källaren slukar sådant som du inte behöver eller använder varje dag, till exempel skidutrustningen eller golfklubborna. Till källaren går en ramp så att du enkelt kan parkera cykeln under tak. Du kan också ta cykeln i hissen. Självklart finns det också utrymme för att meka lite och pumpa däcken. På innergården finns det en cykelparkering avsedd för gäst- och lådcyklar. I närliggande P-hus parkerar du enkelt bilen, det planeras också för ytterligare ett P-hus i området.